Фини Материи От Арлен

Ранфорс е тъкан, която е съставена от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, изграждаща тъканта. Нишката е усукана(рингова) прежда с конструкция – гъстота 57 нишки/см2  и 63 нишки/ см2 . Това позволява на самата тъкан да е по-фина, мека на допир, с по-малка свиваемост и същевременно с голяма здравина.
Ранфорс се отличава с голяма издръжливост при пране и не изисква специални начини на поддръжка.

Перкалът е тъкан от висок клас, съставена от 100% памук или смес от памук и полиестер. Терминът “перкал” като цяло се отнася до уникалната технология на изтъкаване на материята – (1/1) една нишка върху една. Иновативният начин на тъкане прави перкала най-здравата и устойчива материя по рода си. Лесно абсорбиращ и задържащ влагата далеч от тялото, този плат е мек, изключително нежен на допир и с голяма издръжливост. Перкалът не се свива след изпиране, а продължителната му употреба го прави все по-мек с течение на времето. Поради всички тези качества спалното бельо от перкал ще ви служи дълги години, без да се налага да полагате особени грижи за него.

Памучният сатен е много фина материя от висок клас. Той също се състои от 100% памук, но има специален блясък който се постига чрез процеса на „мерсализация“. Също като ранфорс, памучният сатен е здрав и много мек. Спалното бельо от памучен сатен дава усещането за комфорт и нежно докосване като от коприна. Придава повече лукс и изтънченост на всяка спалня.
   Спалното бельо от памучен сатен което предлагаме е с 83 нишки/см2 , 105 нишки/см2 ,120 нишки/см2 и 160 нишки/см2 .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *